четвер, 3 жовтня 2019 р.

Нагородження переможців обласного конкурсу "Краща бібліотека - 2019"


     Завідувач Гаврилівською центральною бібліотекою Переріслянської сільської ради ОТГ взяла участь у нагородженні переможців обласного конкурсу "Краща бібліотека - 2019", ініційованого ОУНБ ім. І.Франка, який відбувся в приміщенні обласної наукової бібліотеки ім. І.Франка.
         За результатами конкурсу нагороду за І-ше місце отримала бібліотека
с. Гаврилівка, завідувач Мельник Марія Василівна.
    Грамоти та підбірки нових книг переможцям вручали: начальник управління культури, національностей та релігій ОДА Володимир Васильович Федорак, директор ОУНБ ім. І. Франка Людмила Василівна Бабій та заступник голови НСПУ, головний редактор журналу «Перевал», письменник і поет Ярослав Васильович Ткачівський, голова обласного відділення УБА Галина Василівна Горбань.
     Під час нагородження Володимир Васильович Федорак відзначив роль бібліотек в збереженні української мови в державі, наголосив на розширенні репертуару бібліотечних послуг, зокрема й соціального спрямування.
     Директор ОУНБ ім. І. Франка Людмила Бабій зазначила важливу роль обласного конкурсу «Краща бібліотека року» для підвищення кваліфікації бібліотечних працівників Прикарпаття, позиціонування бібліотечних закладів як середовища безперервного навчання, простору для спілкування і забезпечення актуальною інформацією всіх бажаючих, центрів, що працюють з людьми і для людей.
     Теплим поетичним і прозовим словом привітали переможців члени журі - заступник голови НСПУ, головний редактор журналу «Перевал» поет Ярослав Васильович Ткачівський і літературний критик, відповідальний секретар обласної організації НСПУ Євген Михайлович Баран, які побажали бібліотечним працівникам нових звершень і втілення цікавих проектів з метою утвердження бібліотек як справжніх осередків культури, просвіти, змістовного дозвілля для місцевої громади.
    За підсумками проведеного конкурсу обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка випустить інформаційний посібник з досвіду роботи бібліотек Івано-Франківщини - переможців обласного конкурсу «Краща бібліотека 2019 р.».



                             

Немає коментарів:

Дописати коментар