середу, 24 липня 2019 р.

Літній християнсько - екологічний відпочинок

   Прекрасна пора року для дітей продовжується. Літніми липневими днями завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою Переріслянської ОТГ Марія Мельник спільно з християнсько-екологічним товариством молоді «Агапе» – Божої любові, який діє при церкві Архистратига Михаїла провела екологічну вікторину «Людина і природа». Діти уважно слухали та активно відповідали на запитання, хоча думками вже були в мальовничому куточку нашого району в с. Бистриця, в урочищі Довжинець, де має розташуватися їхній табір. Багато дітей мріють потрапити у цей табір, тому що тут поєднуються відпочинок з різними видами діяльності та розвитку дітей.
     Слід відмітити, що о. Роман організовує такі табори з 2000 року, вони зазвичай проводяться у липні. До вихователів табору належать: Іван Молитовник – студент 4-го курсу Івано-Франківської духовної семінарії, Роман Мельник – викладач мистецтва Івано-Франківського Прикарпатського коледжу, Володимир Кравець – відповідальний за спорт, Оленка Ангурець – кухар, яка водночас і навчає молодь кухарському мистецтву.
     Отець Роман та учасники табору притримуються чітко встановленого робочого розпорядку дня. Підйом о 6-ій ранку, ранкова зарядка, ранішня, згодом вечірня молитва, вервиця, катехизація. Діти здобувають навички і вміння поводження в горах, в лісі. Вони залюбки піднімаються на карпатські вершини, грають у футбол, волейбол, співають релігійні та національні патріотичні пісні.
      Такий відпочинок для дітей є надзвичайно корисним.








Немає коментарів:

Дописати коментар