вівторок, 22 січня 2019 р.

Колядуєм і щедруєм

     Під час Різдвяних свят Марія Мельник, завідуюча Гаврилівською бібліотекою разом з Спільнотою Агапе Божої Любові під орудою семінариста Івана Молитовника, парохом церкви Архистратига Михаїла о. Романом Григорашем, з музичним супроводом Романа Мельника привітали колядою та віншуваннями Владику Василія Коломийської єпархії. Прославляючи Христа колядками «Під скатертю сіно» , «Діва Марія ризи вишивала», «Хай Ісус мале дитя», «Щасливого Різдва» колядники намагалися сповна передати відчуття та створити атмосферу свята.  
     Архиєрей радо зустрів колядників, подякував за щирі віншування і промовив: “Йдучи з колядою від хати до хати, як це прийнято традиціями нашого народу, ми доносимо радісну звістку і прославляємо Сина Божого. Співаючи різдвяних колядок, кожен з нас вкотре переосмислює подію народження Спасителя. Ми знову відкриваємо свої серця, щоб прийняти і зрозуміти значення Його приходу для всього людства”. 
       Також прославляли колядками Христа члени спільноти "Агапе" парафіян с. Гаврилівка. Віншували їм здоров'я, миру та Божого благословення.






Немає коментарів:

Дописати коментар