пʼятницю, 25 січня 2019 р.

Перемога у конкурсі проектів

     Переріслянська ОТГ з 15 жовтня по 15 листопада 2018 року оголосила конкурс на написання проектів «Бюджет участі», де було подано 9 проектних заявок, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі) Переріслянської сільської ради ОТГ.
       Усі 9 проектів допущені до голосування, яке тривало з 10 грудня по 24 грудня 2018 року (включно). Участь у голосуванні міг взяти громадянин України, житель Переріслянської ОТГ віком від 16 років, який зареєстрований на території Переріслянської ОТГ, що підтверджується офіційними документами (паспортом громадянина України або ID- карткою з позначкою реєстрації місця проживання). Проголосувати можна тільки за один проект. 
       Завідуюча Гаврилівською бібліотекою Марія Мельник взяла участь в написанні проекту «Створення спортивно-розважального майданчика в селі Гаврилівка – інвестиції в здоров’я дітей та молоді», яким передбачається створення спортивного майданчика для дітей та молоді в селі Гаврилівка.
        Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади, керуючись Положенням про громадський бюджет Переріслянської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки, повідомляє, що за підсумками голосування жителів ОТГ серед переможців визнано і проект с. Гаврилівка, який набрав 136 (сто тридцять шість) голосів.
         Усім переможцям вручили Диплом.

Немає коментарів:

Дописати коментар