середу, 19 грудня 2018 р.

Святий Миколай, про нас пам’ятай"

     Немає на нашій землі душі, яка б не горнулася до Святого Миколая. Ми звертаємося до нього зі своїми потребами, проханнями, бо знаємо, що він може подати нам руку допомоги.
   Кожна дитина з нетерпінням чекає на цей день. Бо Микола - чудотворець піклується про дітей, направляє їх на праведну дорогу.
    Ось і нині малеча з самого раночку виглядає візитера, аби отримати подарунки, але не тільки отримати, а й подарувати Миколаю щось незвичне. Довго й старанно діти готували для святого справжнісінький бал, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті.  
     В церкві Архистратига Михаїла після Святої літургії відбулося свято "Святий Миколай, про нас пам’ятай", яке підготувала завідувачка бібліотекою Марія Мельник. Ведучими свята були Іванна Одокій та Роман Мельник ,ангелики Ірина і Наталія Грицяк, ангел головний – Софія Демчук, ангел-листоноша – Андрій Гавкалюк, ангел-буркун – Володимир Мельник, ангел-веселун – Яна Олійник, ангел з яблуками – Аня Лавришин, ангел з горіхами – Роман Гавриляк, ангел з медівниками – Анжеліка Хабайлюк, ангел з цукерками – Марійка Мельник, а за Миколая був Віктор Федюк. Музичним дарунком була пісня від Христини Хабайлюк «Миколай, Миколай подарунки роздавай». В кінці свята заспівали пісню "Ой хто, хто Миколая любить", де всі присутні в церкві приєдналися до співу. Священник Юрій подякував всім учасникам заходу, а Миколай дарував всім присутнім дітям солодощі.
    Після церкви всі учасники пішли в бібліотеку продовжувати свято Миколая. Були присутні їх батьки, бабусі. Свято пройшло дуже цікаво.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар