пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

Бібліотека звітує

     
Бібліотека завжди була хранителем та дослідником вічних пам’яток писемності – книги, а бібліотекарі – вірні служителі, зберігачі та популяризатори духовної спадщини поколінь. Суспільство, віддаючи данину шани подвижникам бібліотечної справи, ставить професію бібліотекаря у один ряд із найнеобхіднішими і важливими для суспільного інтелектуального та культурного розвитку країни.
     В жовтні 2018 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулося нагородження переможців обласного конкурсу "Краща бібліотека - 2018", де директор  Людмила Бабій привітала працівників бібліотек-філій з їх перемогою в обласному конкурсі. Гаврилівська бібліотека-філія Переріслянської сільської ради ОТГ (завідувач -Мельник Марія Василівна) увійшла до числа переможців за зайняте 2-е місце  і нагороджена грамотою обласного управління культури. Також отримала в подарунок невелику підбірку книг для наших користувачів.
     Днями в Гаврилівській бібліотеці відбулась зустріч з односельчанами села, на якій завідуюча бібліотекою Марія Мельник прозвітувала про роботу книгозбірні за 2018 рік, ознайомила  присутніх  з портфоліо бібліотеки, за яке отримала перемогу в обласному конкурсі.

  






Немає коментарів:

Дописати коментар