понеділок, 25 грудня 2017 р.

Нагородження переможців обласного конкурсу "Краща бібліотека - 2017".

      Серед бібліотечних закладів району з 1 квітня по 1 вересня 2017 року проходив перший етап обласного конкурсу «Краща бібліотека року -2017».
   Конкурс організовано з метою підвищення інтенсивності та якості інформаційно-бібліотечної діяльності, визначення кращих інновацій, ідей, що сприяють ефективній роботі, залучення потенційних користувачів до бібліотек. На конкурс потрібно було представити портфоліо бібліотек-філій району.
       Гаврилівська бібліотека-філія взяла участь в обласному конкурсі професійної майстерності «Краща бібліотека -2017», який оголосила обласна бібліотека.
    Працівники бібліотеки творчо підійшли до виконання умов конкурсу, цікаво і змістовно розкрили потенціал сучасної бібліотеки, активно використовуючи новітні технології.
    В другому етапі члени районного журі вивчили подані портфоліо і підвели підсумки, визначивши переможців обласного конкурсу, де перше місце зайняла Гаврилівська сільська бібліотека-філія (завідувач Мельник Марія Василівна).
      В третьому заключному етапі обласне журі поспілкувавшись про представлені матеріали роботи бібліотек-філій, визначили переможців серед яких визнано Гаврилівську бібліотеку-філію в номінації «Бібліотека – територія творчості» (завідувач Марія Мельник).
      В грудні 2017 року в ОУНБ ім. І. Франка відбулося нагородження переможців обласного конкурсу "Краща бібліотека-2017". Директор ОУНБ ім. І. Франка Людмила Бабій привітала працівників бібліотек-філій з перемогою в обласному конкурсі. Наша бібліотека увійшла до числа переможців, яких нагороджено грамотою обласного управління культури і вручено невелику підбірку книг.
   Днями в бібліотеці відбулась зустріч з односельчанами села на яку завітав голова Переріслянської ОТГ, Іван Мельник, на якій зав. бібліотекою Марія Мельник прозвітувала про роботу закладу за 2017 рік і представила присутнім портфоліо бібліотеки за яке отримала перемогу в обласному конкурсі.

Немає коментарів:

Дописати коментар