четвер, 9 березня 2017 р.

Літературно-музичний вечір "Уклін тобі, Тарасе".

       Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас, і щороку новим, неповторним. Він - невмируща слава українського народу. Як весна оновлює природу, так і поезія Тараса Шевченка оновлює наші серця, вчить бути милосердними і любити свою Україну.
       Бібліотека спільно із вчителями Гаврилівської ЗОШ  - Світланою Сідляр, Любов’ю Гавкалюк, Марією Приймак, Оксаною Бойко та Іваном Бойко провели літературно-музичний вечір "Уклін тобі, Тарасе".
       Учні Андрій Слободян, Тетяна Бойко  із задоволенням читали напам‘ять вірші поета .  Цікаво поставили  інсценізації твору "Тополя" та  уривок з поеми "Гайдамаки" (розділ "Лебедин").  Також прозвучали пісні: "Шевченкові рядки" (А. Матвійчука)   у виконанні Христини Хабайлюк, "Пісня про Кобзаря" (Н. Май) прозвучала від Ірини Номировської.  Настя Вельган та  Таня Король виконали пісню "Уклін тобі, Тарасе" на слова Т.Шевченка.  Під музичний супровід керівника Романа Мельника, Настя Мішко та Михайло Мельник виконали пісню "Зоре моя вечірняя"
В нашій бібліотеці влаштовано книжкову викладку літератури "Сяє геній Кобзаря", яку 
запрошуємо відвідати всіх охочих. 

Немає коментарів:

Дописати коментар