пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Урок-застереження "СНІД - смертельна загроза людству".


     1 грудня - всесвітній день боротьби зі СНІДом. Як відомо, СНІД - одна з найважливіших проблем, з якою зіткнулося людство в  ХХ столітті, і з якою ми ввійшли у ХХІ століття. 
     Стрімко зростає кількість інфікованих і померлих від СНІДу людей.  Кожна людина повинна до кінця усвідомлювати всю небезпеку, яку несе СНІД І зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, в кожну сім’ю.
     Наша бібліотека спільно з соціальним педагогом Гаврилівської ЗОШ Оксаною Грицяк провели урок-застереження "СНІД  - смертельна загроза людству".
     Якими шляхами людина може заразитися СНІДом, як він передається від людини до людини, чи виліковується ця хвороба, чи є ліки від цієї хвороби - присутніх ознайомили Тарас Воробець, Роксолана Ців'юк, Марія Данчишин, Оля Романюк, Мар'яна Хабайлюк, Ірина Варищук та Володимир Сідляр.
    Нагадаємо ще раз про особисті запобіжні кроки щодо ураження СНІДом: здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах — найкращі методи профілактики СНІДу.  Кожен сам робить свій вибір. Можливо, для щастя варто обрати гасло: "Здоровий спосіб життя - запорука успішного майбутнього!".
  

Немає коментарів:

Дописати коментар