неділю, 3 грудня 2023 р.

"Святий Миколаю, прийди до нас з раю"

     День Святого Миколая – один із бажаних, довгоочікуваних і радісних днів в усьому році. Всі його чекають з великим нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій. Миколай Чудотворець – покровитель дітей, який приходить проти ночі 6 грудня та кладе слухняним діткам під подушку смаколики, подаруночки. А неслухи отримують лише різочки, аби замислилися про свою поведінку в новому році.

    Саме з Миколая в Україні розпочинається цикл зимових свят. Цього року на дива чекають не лише діти, а й дорослі – кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше.
    Про джерело справжньої святості і доброти, постаралися донести користувачі Гаврилівської бібліотеки у своїх віршах і піснях для своїх односельчан.
      І сьогодні таким радісним і веселим завітав Святий Миколай до церкви Архистратига Михаїла. Після Святої літургії відбулося свято "Святий Миколаю, прийди до нас з раю", яке підготувала завідувачка бібліотекою Марія Мельник. Учасники свята: Анастасія та Вероніка Коцюбан, Вероніка та Вікторія Демчук, Соломія Ломиш, Дарина Гаврильчук, Валентин Богдан, Вероніка Гавкалюк, Христина Дорош, Софія Хабайлюк, Олександр Олексюк, Дарина Грицків, за Миколая був Іван Федчишин, ангели – Вікторія Мосіна та Мілана Андрусишин. Музичний дарунок прозвучав від Вероніки Андрусяк «Миколай, Миколай, ти до нас завітай», де всі учасники приєдналися до співу. 
      Миколай подарував малечі подарунки, а взамін отримав задоволення від віршів і пісень. Отець Роман подякував всім учасникам заходу, подарував образки і побажав всім присутнім любові, добра, достатку в кожній родині, доброти і милосердя у кожній душі.





Немає коментарів:

Дописати коментар