четвер, 16 листопада 2023 р.

Година спілкування «Планета Толерантність»

      Сьогодні, в Гаврилівській бібліотеці, відбулася година спілкування «Планета Толерантність», на яку прийшли активні користувачі бібліотеки, членкині дозвілєвого клубу «Недільна світлиця» та працівники поштового відділення.
    Завідувачка бібліотекою Марія Мельник ознайомила присутніх з історією виникнення Дня толерантності, з порадами, як бути толерантним, а також акцентувала увагу на якостях толерантної людини.
     Зустріч відбулась у жвавій, дискусійній формі, на якій обговорювались питання: як правильно ми розуміємо термін «толерантність», чи не є толерантність поступкою, потуранням, чи в толерантності лежить повага та любов до ближнього?
     Після дискусії завідувачка бібліотекою привітала працівників пошти Наталію Гвоздянчук та Марію Котик з професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та звязку і подарувала невеличкий сувенір. В знак подяки за запрошення начальниця пошти Наталія Гвоздянчук зробила щедрий подарунок - нові книги для читачів книгозбірні.
    За чашкою кави з печивом працівники пошти ділилися своїм наболілим, пережитим в цей важкий для України час, адже, і в сніг, і в мороз, і в дощ, і в спеку – вони повинні іти до своїх клієнтів, щоб доставити пенсію, грошовий переказ, листа, грошову допомогу, запропонувати товари народного вжитку, знаючи, з яким нетерпінням чекають на них.
       Присутні подякували за цікаву, пізнавальну годину.




Немає коментарів:

Дописати коментар