понеділок, 12 червня 2023 р.

Онлайн семінари

     30 травня 2023 року завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою взяла участь у проблемному онлайн семінарі «Актуальні питання бібліотечної статистики», який організували та провели Наталя Розколупа, заступник генерального директора НБУ Я. Мудрого та Світлана Кравченко, завідувачка науково-методичним відділом НБУ ім. Ярослава Мудрого.
    В ході семінару були висвітлені питання щодо підготовки річних статистичних звітів за новими формами № 6-НК зведена/річна «Зведений звіт про діяльність публічних бібліотек за 2022 рік» та 80--рвк (річна) «Зведений звіт публічних та спеціальних бібліотек за 2022 рік».
   Присутні на онлайн семінарі мали можливість послухати інформацію, яка стосується нововведень у річній статистичній звітності бібліотек, а також задати питання з даної теми.
     31 травня взяла участь в онлайн семінарі "Проєктний розвиток бібліотек", який провела ОНУБ ім. І.Франка. З вітальним словом до колег звернулася директорка Бібліотеки Людмила Бабій. Цікаву консультацію "Грантовий менеджмент сучасної бібліотеки" надала заступниця директорки Людмила Жирик. Модерувала семінар завідувачка науково-методичного відділу Віра Хімейчук.


Немає коментарів:

Дописати коментар