понеділок, 19 вересня 2022 р.

Уїк-енд «Ліс: багатство і життя».

     Ліс – унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса рідної землі. Ліс - це душа всієї планети. У третю неділю вересня святкують День працівників лісу. Це свято всіх людей, хто з чистими помислами приходить працювати до лісу, людей, відданих своїй професії та рідній природі! Лісівники – люди, що працюють за покликом серця!
    Цікавий, гарний змістовний уїк-енд організувала завідувачка Гаврилівською бібліотекою Марія Мельник, на який запросила  Михайла Михайловича Семенюка, лісника с.Гаврилівка Надвірнянського спецлеганізованого лісгоспу.
      День працівника лісу планувалося провести у лісі, але через несприятливі умови не вдалося, тому свято відбулось в бібліотеці. Марія Мельник привітала гостя з святом, побажала міцного здоров’я, стабільності, оптимізму. Михайло Семенюк розповів про функції лісу, правила поведінки в лісі, ознайомив з буклетами «Правда про ліс». Михайло Семенюк вважає учнівську молодь своїми помічниками й друзями, покладає великі надії на те, що молоде покоління по-іншому формуватиме думку про лісову галузь, адже з юних років знайомі з досягненнями, проблемами та роботою працівників лісу.
    Активні користувачі: Анна Грицяк, Вероніка Богдан також привітали віршованими рядками лісівника Михайла. Цікавими були тематичні конкурси, які провели в бібліотеці.
     Після конкурсів та розваг всі разом пили духмяний лісовий чай, ласували солодощами.
   Завідувачка подякувала всім за проведений захід і побажала кожному довгих років життя, теплих посмішок від рідних та близьких, добра, миру, перемоги. Слова вдячності пролунали в адрес нашого працівника лісу від присутніх.
     Пан Михайло подякував організаторці та дітям за гарне проведене свято.
  В бібліотеці організована викладка літератури до дня працівників лісу, де присутні мали можливість ознайомитись.

 






Немає коментарів:

Дописати коментар