пʼятницю, 6 листопада 2020 р.

Творчий онлайн - дебют «Сузір’я креативної молоді»

     З метою популяризації творчих ініціатив молоді, підтримки молодих талантів, надання їм можливості реалізувати свій творчий потенціал Гаврилівська центральна бібліотека Переріслянської ОТГ прийняла участь в творчому дебюті «Сузір’я креативної молоді» ініційованою обласною бібліотекою для юнацтва (директорка - Світлана Шаган). В творчому дебюті взяла участь талановита молодь різного віку і вподобань, котрих об’єднує енергія творення, індивідуальність думок та задумів м. Івано-Франківська та області. 
     Не всі учасники творчого дебюту змогли особисто бути присутніми та презентувати свою творчість, але ми поспілкувались з ними в он-лайн форматі. Авторська поезія прозвучала у виконанні односельчанки, активної читачки бібліотеки Галини Чик. Галина розповіла що захоплюється поезією ще зі шкільних років, пише патріотичні вірші, захоплюється пейзажною лірикою. Її поезія була надрукована у двох альманахах видавництва «Лілія», має чималий доробок.
       Завідувачка Марія Мельник представила у Гаврилівській центральній бібліотеці декоративне мистецтво вишивки Тетяни Федоришин, учениці Гаврилівського ліцею, користувачки книгозбірні. Тетяна коротко розповіла про себе, як і від кого навчилася вишивати, про техніку вишивання хрестиком і бісером, скільки в її невеличкій скарбничці налічується творчих робіт. 
     Учасники на творчому дебюті познайомились з різними сторонами творчості обдарованої молоді – живопис, поезія, музика і пісня, вироби декоративно-ужиткового мистецтва. Кожна з історій була яскрава та особлива, і кожен учасник зустрічі отримав слова підтримки професіоналів. Творчі роботи талановитої молоді оцінило почесне журі.
     Всі учасники стали лауреатами творчого дебюту «Сузір’я креативної молоді» та отримали дипломи і подарунки від обласної бібліотеки для юнацтва та пані Світлани Бреславської-Кемінь. Світлана Шаган, директорка обласної бібліотеки для юнацтва подякувала всім і вручила невеличкі подарунки учасникам.

                                 









Немає коментарів:

Дописати коментар