понеділок, 24 серпня 2020 р.

В день незалежності на могилі Борцям за волю України.

   Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій мальовничій землі. Тут жили наші предки, живуть наші батьки, тут корінь українського народу, що сягає сивої давнини. Тому ми завжди повинні пам'ятати, звідки ми родом, де наше коріння, знати історію свого народу, його мову, звичаї, традиції та обряди. 
    В день Незалежності України в церкві Архистратига Михаїла отець Юрій відправив службу Божу, де наголосив, що День Незалежності – це свято, яке в історію України вписав кожен із нас своєю боротьбою, чесною працею чи тихою молитвою. Це є вираженням історичного прагнення нашого народу до свободи, умовою втілення його бажання бути справжніми господарями на власній землі! 
     Після служби Божої отець Юрій відправив панахиду борцям за волю України. Марія Мельник прийняла участь у виконанні гімну «Боже великий, єдиний» і пісні-молитві за Україну. Продовжили оспівувати Україну на могилі Борцям за волю України. 


Про Україну можна говорити безкінечно, оспівувати її в піснях і віршах, але найголовніше — мати її в своєму серці, плекати, як малу дитину, хоч вона є нашою рідною ненькою. Патріоти України щиро вболівають за долю своєї Батьківщини, за життя майбутніх поколінь. Ми всі хочемо, щоб Україна зміцніла як держава і розквітла для свого народу у світовій славі, бо наш народ цього заслуговує – жити гідно на своїй рідній землі, яку обрав для нас Бог. 
     З Днем Незалежності!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар