суботу, 29 вересня 2018 р.

Всеукраїнський день бібліотек

     30 вересня бібліотекарі України відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Визнання важливості бібліотек в сучасному громадянському суспільстві свідчить про глибоку повагу до культури, освіти, духовних надбань поколінь та інтелектуальне майбутнє нації.
   28 вересня бібліотекарі централізованої бібліотечної системи та працівники бібліотек Переріслянської ОТГ, Ланчинської ОТГ зібралися в залі міської бібліотеки для юнацтва на урочисту святкову академію з нагоди професійного свята 20-річчя Всеукраїнського дня бібліотек.
      На свято завітав Михайло Савчук, директор комунального господарства культури, який привітав та вручив грамоти з грошовою винагородою працівникам бібліотек Переріслянської ОТГ: Ганні Кріцак, Уляні Угринчук, Марії Мельник, Марії Глинчак, Людмилі Станчук, Оксані Вінтонишин та побажав плідної та творчої праці. Також голова Молодіжної ради Переріслянської ОТГ Людмила Станчук привітала працівників бібліотек Переріслянської ОТГ і вручила вітальні листівки.
      Додали настрою присутнім музичні вітання від Лесі Гайдаш, Миколи Ровенка, та квіти від народного депутата Юрія Дерев’янка.
     Бібліотека завжди була хранителем та дослідником вічних пам’яток писемності – книги, а бібліотекарі – вірні служителі, зберігачі та популяризатори духовної спадщини поколінь. Суспільство, віддаючи данину шани подвижникам бібліотечної справи, ставить професію бібліотекаря у один ряд із найнеобхіднішими і важливими для суспільного інтелектуального та культурного розвитку.



Немає коментарів:

Дописати коментар