неділю, 9 липня 2017 р.

Літо на книжковій галявині

     Літо – найулюбленіша пора як для дорослих так і дітей. Але чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!
Вже не один рік поспіль Гаврилівська бібліотека проводить літні читання для різних категорій користувачів «Літо з книгою» та розважально-ігрові програми, рухливі ігри. Весело та цікаво пройшла вікторина «Літературний базар», конкурс «Загадкова торбина».
     Дітям- учасникам акції літніх читань  пропонувалось приєднатись до «Ста пригод Барвінка і Ромашки» , поринути до книжкового моря в пошуках літературних перлин, перетворитись на детективів, щоб розкрити у віртуальному світі літературні таємниці та секрети, прийняти участь у конкурсно-ігровій програмі «Турагенція Журналія».    
      В рамках акції "Літні читання" працівники бібліотеки провели «тротуарне» опитування «Книги читати – усе знати». Літературні герої Червона Шапочка та Казковий принц запрошували малечу до подорожі книжковими стежками, а найбільш допитливих залучали до участі у хвилинках-цікавинках.






Немає коментарів:

Дописати коментар