пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Дні завідувачів філіями.

     23 лютого наша бібліотека пройшла навчання в ЦРБ для бібліотекарів району в форматі днів завідувачів філіями "Час відвертої розмови" на тему "Бібліотека в сучасному суспільстві".
     Провідний методист ЦРБ Марта Кушнерчук представила мультимедійну презентацію "Проектна діяльність бібліотек - важлива складова розвитку бібліотеки та професійного зростання бібліотекарів" та презентацію "SWOT - аналіз в бібліотеці", які були для нас досить повчальними і на даний час актуальними.
     Завідувачі філіями ділились цікавими масовими заходами, обговорювали і коментували.
     Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Марія Ткачук довела присутнім інформацію про проведення конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2017".
     Координатор проекту "Все про Європу" Тетяна Гавриленко організувала зустріч із виконавчим директором туристичного агенства "Корал Тревел" Вікторією Терлецькою. Цікавою була її презентація про тури країнами Європи. Вона також надала інформацію про види віз та їх оформлення. Зустріч пройшла цікаво, де ми почерпнули багато корисної інформації.
     На завершення директор ЦБС Галина Волошин підвела підсумки навчання та побажала втілювати нові творчі ідеї, цілеспрямовано вести роботу в різних напрямах у взаємодії з усіма зацікавленими партнерами.

Немає коментарів:

Дописати коментар