неділю, 12 червня 2016 р.

Зустріч з талановитою людиною "Доля щедра талантами".

      Земля, славиться талантами і ніби на перший погляд талановиті люди нічим не відрізняються від інших. Але це тільки так здається, бо їх майстерність глибоко захована всередині самого митця. Художник за покликанням - Микола Боровський вже понад десять років займається улюбленою справою у стилі мозаїки бісером.
     Днями завідувачка Гаврилівською бібліотекою Марія Мельник запросила цю непересічну людину на зустріч з односельцями до читальні, де отець сільської парафії Юрій розпочав спільною молитвою та благословінням.
     В цікавій та теплій атмосфері велася розмова з такою непересічною людиною, де п.Микола розказував про техніку, стиль роботи з бісеру, про історію створення кожної ікони, а їх було понад п’ятнадцять.
    Привітати таку творчу за покликанням людину прийшли привітати вокалістки жіночого ансамблю, заспівавши пісні "Вишиванка" та "Україно", Христина Хабайлюк подарувала пісні "О мамо, Маріє" і "Діти України", а Василь та Володимир Сідляри виконали для гостя пісню "Квітуча Україна". Ведучими цього свята були Роксолана Ців’юк та Володимир Сідляр.
  З великим задоволенням і цікавістю присутні слухали та розглядали роботи виконані майстром, задавали питання і виявили бажання самим навчитися такій техніці виконання. Тож попереду майстер-клас від митця.

Немає коментарів:

Дописати коментар