четвер, 27 серпня 2015 р.

Прощання з літом

     Літо - найулюбленіша пора, як дорослих так і дітей. Але чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? У книг канікул не буває! Літнє читання - чудовий час для покращення навичок читання у дітей, вважають експерти. Корисною звичкою для дитини буде читання влітку, тому що завдяки цьому дитина не тільки швидше вчиться читати,але й поліпшує загальну грамотність. Активізація читання дітей під час літніх канікул, організація їх змістовного дозвілля - це один з актуальних напрямків роботи бібліотек.
Книги,прочитані в дитинстві, запам’ятовуються на все життя, впливають на подальший розвиток і світосприйняття, формують певні норми поведінки. Але на жаль закінчується прекрасне літо, а разом із ним і цикл літніх читань, що проводились при нашій бібліотеці.
    Завершальним акордом було святкування Дня Незалежності "Україна - надзвичайна, Україна - унікальна". Цікаві книжки, веселі забави та конкурси для дітей і дорослих підготувала наша бібліотека. Допитливі дитячі оченята світяться радістю і вдячністю, адже це не тільки цікаво і весело проведений час, а й добра підготовка до школи. Вчасно прочитана позакласна література є хорошим підгрунтям в здоланні важкої шкільної програми, а дбайливі працівники бібліотеки завжди допомагають їм в цьому.


Немає коментарів:

Дописати коментар