вівторок, 11 серпня 2015 р.

Літні читання

    Бібліотека продовжує літні читання.  Адже свіже повітря корисне для здоров’я підростаючого покоління. Колись діти знали багато рухливих ігор, а тепер вони   живуть у віртуальному світі. Нинішні - багато часу проводять за комп’ютерними іграми, на вулиці  їм не цікаво. Навчити сучасних дітей грати активні, рухливі ігри на свіжому повітрі, дати змогу поспілкуватись вживу між однолітками, навчити розподіляти обов’язки, злагоджено працювати в команді, нести відповідальність та бути ввічливими і доброзичливими працівники бібліотеки запросили на змагання. Гра "Стрибання у мішку" для двох команд була цікавою та веселою. Учасники змагалися між собою, хто швидше дострибає до фінішу.
      Також бібліотекар Марія Мельник навчила малюків фокусу із " вгадуванням монеток". І це ще не все... А скільки ще захоплюючих експериментів  попереду?
      Відвідувачі традиційних літніх читань отримали змогу позмагатися, почитати, розповісти про щось цікаве. Завдяки цікавим і захоплюючим змаганням діти стали частіше відвідувати бібліотеку, більше читати. Це суттєвий досвід для зростаючого покоління.
                   
                 

Немає коментарів:

Дописати коментар