вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Година-реквієм "У нашій пам'яті вони назавжди залишились".

Україна в тривозі... Постріли снайпера, ранені і вбиті молоді люди, які віддали за майбутнє країни життя,-все це,на жаль,ми знаємо    не з чужих розповідей...
  Ще не скоро висохнуть сльози матерів,які втратили своїх Героїв. Оплакує Героїв   Небесної сотні вся українська спільнота...Ми повинні завжди пам'ятати про цих мужніх людей,які не боялись померти за Україну...На прикладі Героїв Небесної сотні маємо виховувати наступні покоління.
    Наша бібліотека спільно з будинком культури провели годину-реквієм, приурочену вшануванню пам"яті Небесної сотні.Оформлено стіну пам"яті (Прапор України, надписи "Герої не вмирають", "Сам не знаю,де погину...", список прізвищ героїв з фото), надпис із квітів і свічок "Героям слава".Прозвучала молитва за Україну, гімн України, а також вшанували Героїв Майдану,впавшим мертвими за світле майбутнє нашої України хвилиною мовчання. Під мелодію гімну Небесної сотні "Пливе кача" передавалася запалена свічка з рук в руки.
На годину-реквієм були запрошені учасники АТО с. Гаврилівка Гвоздянчук Руслан Іванович та Мороз Михайло Михайлович.Тут ми їх привітали.Вручили квіти і сувеніри з українською символікою.
   На заході були присутні голова райдержадміністрації Іваночко М.С., керівник апарату райдержадміністрації Кравчук М.Я., голова с/ради Коваль І.Д.
   Прозвучали пісні "У тяжку годину", "Прощався стрілець із своєю ріднею" жіночим ансамблем будинку культури. Учні 6 і 7 класів розказували вірші, присвячені Небесній сотні.
   Голова РДА Іваночко М.С. та керівник апарату РДА Кравчук М.Я. привітали учасників АТО за їх мужність та героїзм, пообіцявши, що будуть їх матеріально підтримувати, а голова с/ради Коваль І.Д. з великою гордістю пошанував своїх Героїв-односельчан, які були в гарячих точках на Сході України і надав матеріальну допомогу

Немає коментарів:

Дописати коментар