четвер, 29 серпня 2019 р.

Участь у святкуванні сіл Волосів та Перерісль

    Гаврилівська центральна бібліотека на запрошення голови Молодіжної ради Переріслянської сільської ради ОТГ Людмили Станчук прийняла участь 25 серпня ц.р. у святкуванні культурно-мистецького свята в селі Волосів "Село моє - краплинка України", а 28 серпня - у селі Перерісль "Фестини єднання".
   У великій концертній програмі приймали участь колективи художньої самодіяльності сіл Волосів, Перерісль, Гаврилівка, Фитьків (Переріслянської ОТГ) .
  Марія Мельник, завідувач бібліотекою спільно з учасниками етностудії "Ліра" та дозвіллєвого клубу "Гаврилівські веселушки", що діють при книгозбірні підготували гумористичні сценки Уляни Пилип’юк «Заздрість - це слабість» у виконанні Вікторії Куєвди і Христини Хабайлюк, та «Чоловік би не бив жінку, якби не язичок», де Світлана Макарська і Роман Мельник відчули себе в ролі чоловіка та жінки. 
   "Гаврилівські веселушки" виконали пісню-молитву за Україну та жартівливу композицію "Сама файна" - солістка Христина Хабайлюк. 
     Гості свята бурними оплесками підтримали учасників Гаврилівської центральної бібліотеки. Адміністратор Будинку культури Андрій Угринчук і голова Молодіжної ради Людмила Станчук подякували за участь у святі, за неординарні виступи і побажали учасникам творчої наснаги та подальшої плідної співпраці.
   У селі Перерісль на фестинах завідувач бібліотекою у своєму виступі зосередила увагу на короткій довідці про історію села Гаврилівка, відмітила талановитих і відомих людей села. Звернула увагу на роль бібліотеки у житті громади, адже приймає активну участь у кожному святі, книгозбірня сьогодні стала громадським молодіжним центром культурного спілкування та дозвілля. 
    На виставці були представлені папки-конволюти про с. Гаврилівка, портфоліо Гаврилівської бібліотеки, вишивки, а гості свята мали можливість ознайомитися та переглянути зміст виставки. Свята вдалися на славу.







Немає коментарів:

Дописати коментар