вівторок, 12 січня 2016 р.

Новорічні та Різдвяні віншування.


   Христос Народився - Славімо Його! Різдво Христове - це одне з найбільших християнських свят, яким усі віруючі люди вшановують сина Божого Ісуса Христа. Він прийшов на землю, щоб показати людям істинне милосердя, навчити пробачати, показати їм правильний шлях у житті.
   Наближається свято і все частіше звучать вітання "З новим Роком!", а в душі оживає казка. Хоч на одну мить, свято Нового Року повертає нас у чарівну мить дитинства, юності, до тих дивних і неповторних відчуттів. Такими словами розпочалося свято Нового Року з користувачами бібліотеки с. Гаврилівка. Працівники книгозбірні радо зустрічали колядників, які бажали миру, добра та злагоди!
   Напередодні Нового Року у книгозбірню завітав колектив вокального жіночого ансамблю сільського будинку культури, учасником якого є працівник бібліотеки Марія Мельник, молодь з церкви під орудою отця-сотрудника Юрія Виксюка, семінариста 4-курсу Дмитра Мішка та музичного керівника Назарія Романюка - студента муз. училища, де підготували чудові новорічні виступи та віншування. Колядували різдвяні коляди "Дивная новина", "В Вифлеємі радість стала", "Із-за хмари, за туману", "Україна колядує"

 

Немає коментарів:

Дописати коментар