четвер, 16 липня 2015 р.

Година духовності "Служіння церкві та народу".

       29 липня виповниться 150 років від дня народження Андрея Шептицького. 2015 рік проголошено роком митрополита Андрея Шептицького в Україні, який вніс великий вклад у розвиток духовності українського народу. Свій шлях він обрав свідомо. Прагнув бути скромним пастирем - ченцем, служити Богові та людям. Це людина, яка пройшла свій шлях від монаха до митрополита.
       Працівниками бібліотеки була проведена година духовності "Служіння церкві та народу", присвячена 150-річчю з дня народження митрополита Андрея Шептицького. Під час заходу глядачі мали змогу коротко ознайомитися з життєписом митрополита та його вкладом у розвиток католицької церкви. Прозвучали духовні пісні у виконанні Соломії Данчишин, Христини Хабайлюк та Ірини Номировської "О квіточко лілеї", "День за днем життя проходить" та поезія на релігійну тематику. Присутні ознайомилися з викладкою літератури  "Провідник духовного життя".
         Гостями свята були о.Василь, семінаристи Іван Молитовник та Дмитро Щербатий, а також діти які відвідують церковний табір. На завершення заходу о.Василь подякував за проведений захід та розповів багато цікавого з життя митрополита.
                   

Немає коментарів:

Дописати коментар