пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Балаганчик "Наше дитинство - найкраща пора".

Міжнародний День захисту дітей засновано у листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок і відзначається щорічно 1 червня. Вперше день захисту дітей був проведений в 1950 році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу і
оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.      Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу.
 1 червня у Міжнародний день захисту дітей, бібліотека знову відкрила свої двері для дошкільнят старшої вікової групи  садочка "Незабудка". Адже це початок літа і літніх канікул, що спонукає дорослих думати про їхніх дітей, про організацію літнього відпочинку. Для майбутніх школярів організували екскурсію по бібліотеці, та в ігровій формі за допомогою конкурсів, вікторин провели бібліотечний урок "Як вибрати книгу". Це було справжнє свято для малечі, на яке завітали учні 2-го класу: Володимир Мельник, Настя Литвинишин, Аліна Глинчак, Тетяна Стрільчук та Віталік Маслій, які радили та допомагали вибирати книжечки для дитячого читання.
 Активно та з великим задоволенням Настя Даців та Іра Грицяк відповідали на цікаві запитання, із захопленням переглядала книги Ганна Грицяк, а Павлусь Бойко гарно з інтонацією розказував віршики. Пізніше всі взяли участь у конкурсі «Моя мрія дитинства», де малювали ліс, квіти, будиночки та найбільше було малюнків з символікою України,  де діти прагнуть миру на планеті.
Після закінчення свята для дітей організували солодкий стіл. Дітлахи із задоволенням смакували солодощами та свіжими ягодами, грали в шашки, складали пазли.




Немає коментарів:

Дописати коментар